Yoga Gym Corporate predstavlja pakete usluga koji su namenjeni poslovnim korisnicima.

Bez obzira na veličinu i profil kompanije, pakete usluga možemo dizajnirati tako da odgovore na sve zahteve. Osim dokazanih zdravstvenih prednosti redovnog vežbanja, fizički fit zaposleni mogu kvalitetnije da odgovore na svakodnevne fizičke zahteve radnog mesta, bolje se nose sa stresnim situacijama, ređe oboljevaju od akutnih i hroničnih bolesti i zadovoljniji su sobom i svojim radnim mestom. Tako se smanjuju troškovi koji nastaju usled izostajanja zaposlenih s posla, povećava se produktivnost zaposlenih, kao i njihova motivacija na radnom mestu.

Korporativni fitness programi su jeftin način za poboljšanje produktivnosti i građenje korporativnog duha.

Corporate Single

Ovaj paket usluga namenjen je kompanijama koje žele potpunu kontrolu svojih troškova i koje žele da besplatnim vežbanjem nagrade pojedince u svom timu. Zaposleni sam bira jedan od Yoga Gym programa, bilo da je reč o grupnim fitness programima, ponudi joga časova, individualnim treninzima ili samostalnom vežbanju. Kompanija ovu uslugu plaća na mesečnom nivou i to samo za one usluge koje je zaposleni koristio. Ovakav paket usluga omogućava da svako od zaposlenih odabere program koji mu najviše odgovara i tako bude motivisan da maksimalno iskoristi prednosti vežbanja koje mu omogućuje kompanija u kojoj radi.

Team Building

Yoga Gym Corporate Team Bulding paket uslugama namenjen je kompanijama koje žele da podstaknu izgradnju timskog duha svojih zaposlenih. Na raspolaganju je veliki broj grupnih treninga i joga časova koji bi bili zatvoreni za ostale Yoga Gym korisnike i u kojima bi učestvovali samo članovi kompanijskog tima. Osim jasnih zdravstvenih prednosti, ovakav način vežbanja posebno utiče na izgradnju timskog duha i podstiče usvajanje korporativnih vrednosti. Sve programe vode iskusni treneri Yoga Gym tima, a vreme treninga može biti prilagođeno zahtevima partnera.

President

Program namenjen menadžerima kompanija koji žele da vežbaju u mirnom ambijentu Yoga Gym-a u centru Beograda, a koji žele da vežbaju po programu kreiranom posebno za njih. Sa korisnicima ovog programa individualno rade isključivo najiskusnji Yoga Gym treneri koji vreme treninga usklađuju sa obavezama klijenta, a postoji i mogućnost vežbanja pre ili posle radnog vremena kluba, bez prisustva ostalih članova. Može da uključuje i pregled vrhunskih stručnjaka sportske medicine, kako bi bili osigurani maksimalni rezultati treninga, uz istovremenu zaštitu od mogućih povreda. Ovaj program može da sadrži i savetovanje sa poznatim nutricionistima, radi korigovanja ishrane kako bi bili postignuti što bolji rezultati vežbanja.

POŠALJITE NAM PORUKU