About This Lesson

Pozovite 011 322 98 83 i zakažite svoj #PowerPlate termin odmah!

Power Plate uneo je novu dimenziju fitnesa i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Power Plate je izazvao pravu revoluciju u borbi protiv starenja, industriji lepote i zdravlja. Power Plate je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta, koja radi na principu trosmernih vibracija idealno prilagođenih ljudskom telu.

Na Power Plate spravi se izvode prirodni oblici kretanja poput čučnjeva, sklekova, trbušnjaka i iskoraka, kao i vežbe sa laganim tegovima, medicinkama, a samo Yoga Gym Fitness Center nudi i mogućnost kombinovanja vežbanja na Power Plate spravama sa vežbama koje se izvode uz pomoć Bosu lopti i Free Form Board sprave.

Razlika prilikom izvođenja ovih vežbi na platformi koja vibrira u odnosu na čvrsto tlo je u velikom broju refleksnih kontrakcija mišića kao reakcije na vibraciju. Upravo ovako veliki broj kontrakcija (30-40 u sekundi) čini trening vrlo intenzivnim, i vežbanje od 30 minuta na Power Plate spravi zamenjuje sat i po klasičnog vežbanja sa tegovima u teretani.

Yoga Gym ima već bogato iskustvo u Power Plate vežbama, a gostima nudimo i inovativne programe koji kombinuju ovu savremenu tehnologiju sa poznatim tehnikama vežbanja iz aerobika i drugih vrsti grupnih i individualnih treninga.

Schedule

Stefan & Vanja 9AM - 10AM

Gallery

4
3
1
_DSC7804
_DSC7805
_DSC7799
_DSC7796
_DSC7800